Descripció del Projecte

Després de construir la casa per deixar lloc a la família que acaba d’ampliar, s’ha reduït al mínim el temps per decorar i decorar.

Tan aviat com els fills van créixer una mica, aquesta jove i dinàmica parella de pares va prendre la decisió de dedicar-se a mobilitzar amb tota la consciència d’una casa on ja vivien. Hi ha pocs mobles, molts materials com ara fusta, estuc, teixits i alguns tocs de color: mostassa i blau com a truc per ressaltar l’espai.

L’àrea de TV s’ha millorat gràcies al nou material lleuger, amb panells de roure massís, emmascarant la columna d’estructura i afegint una columna de contenidor. L’elemnt blanc en suspensió ja formava part del mobiliari de la llar i es va mantenir, destacant els dos materials i colors.

La llum LED integrada verticalment cap a l’esquerra i sota els elements horitzontals suspesos permet descansar els ulls al vespre, a més de millorar les geometries senzilles del revestiment de parets.

Per donar més èmfasi a les parets, l'estuc material amb efectes de tela s'ha fet a la mida del menjador dels clients. La capacitat del pintor de crear la combinació entre el teixit prim i rugós i el tacte irregular i suau de la superfície dóna a les parets una tridimensionalitat insòlita.

Els seients, que ja eren propietaris dels clients en el moment de l’inici del disseny del projecte, van fer un major èmfasi gràcies a la combinació amb les làmpades de suspensió i els seus llargs cables que faciliten l’orientació i l’altura de la llum lliurement.

La pràctica catifa de la zona de menjador revela la seva capacitat de resistència a les taques, ja que la seva entrellaça està feta de vinil i fibra de vidre.

La visió de disseny de les butaques grogues és la d’una asseguda que “acull” amb gràcia el moviment d’una papallona que en llatí s’anomena Papilio. Dissenyat pel dissenyador Fukasawa amb fluïdesa, mostra en la forma acollidora i sinuosa del seient el desig d’oferir el màxim confort a qui s’asseu. Amb la seva inconfusible frontissa, és un producte amb una forta iconicitat.

Una taula essencial, només algunes línies per indicar l’estructura, els gruixos baixos, les proporcions poc convencionals, les mesures extremes construeixen un objecte sòlid, endurit i fort.

Dissenyat per Piero Lissoni per a Cassina és extensible i està fabricat íntegrament amb fusta de roure natural, com els panells de parets de la televisió.

A l’entrada trobem aquests juganers de metall pintats a diferents altures, que permeten als més petits aprendre a ajudar i a mantenir la casa en ordre.

A més, aquests elements en suspensió també tenen una funció de prestatgeria per suportar fotografies, claus de casa o una planta aa. Les proporcions espacials només es van reconstruir gràcies a l'ús inusual de color groc negre en una sola paret i sostre.