Descripció del Projecte

A la llum

L’ampliació de l’habitatge familiar va proporcionar un enllaç a l’edifici adjacent amb l’objectiu de crear una suite màster privada només per als pares. El punt focal del dormitori és una partició funcional recoberta de pedra natural que també s’utilitza a l’interior de bany bany, aquí es va negar en acabat dividit. Aquesta paret en concret ha permès realitzar dues funcions simultàniament: crear un teló de fons dramàtic per a la capçalera i, a més, separar l’espai dedicat a la zona de l’armari combinada amb l’estudi. Les grans escales de roure raspallades afegeixen un toc del personatge masculí necessari per a terra i equilibrar els tons blancs.

Naturalesa pura

L’ambient que es representa en aquest bany conté tres conceptes principals: tradició, ordre, serenitat. Algunes de les claus d’aquest espai són alguns dels materials tradicionals: el sòlid roure tenyit i raspallat i la pedra natural de Twars amb una textura suau per a les parets. Cada objecte troba aquí el seu espai amagat darrere de portes pintades a mà amb pinzellades, permetent que l’ull descansi. Però la relaxació no acaba aquí: l’àmplia dutxa té tot el know-how del món del benestar, convertint-se en un autèntic SPA com a casa.