Descripció del Projecte

The main task was to furnish and decorate the interior injecting personal style to an empty and uncomfortable home.

L'apartament es troba en un edifici construït originalment com a hotel i convertit posteriorment en un complex residencial. La superfície total de l'apartament és de 195 metres quadrats, el projecte va tocar els 75 metres quadrats de superfície oberta del saló-menjador-cuina. Mentre treballava en el projecte, em vaig haver de centrar més aviat en la decoració de l’espai, sense introduir canvis significatius en el disseny de les parets.

Els clients són una parella dinàmica de mitjana edat de Rússia. Com que el color era el primer lloc per al client, vam començar a escollir l’ombra alta preparant grans panells de mostra de pintura, i durant la setmana aquests panells es movien per l’espai segons el flux de llum de les finestres per sentir el groc i el verd. , tons blaus de cada color. Després vam afegir el fons de pantalla de sisal amb suport de paper francès al menjador. Les juntes del revestiment de la paret es noten deliberadament.

Entre els avantatges indubtables de l’apartament hi ha la proximitat a l’estany i les vistes pintoresques. Els desavantatges inclouen una disposició fallida d'una columna estructural a l'interior. Per dissimular-la, es va incorporar una xemeneia de doble cara que formava una zona amb un llit de dia, dues butaques i un otomà. Juntament amb el propietari de l'apartament, van posar en broma aquesta zona "el saló per a fumadors", imaginant les converses de l'empresa masculina sobre un cigar. El més curiós és que ningú fuma en aquesta família.

La xemeneia és de vapor, perquè segons la normativa suïssa no es poden instal·lar xemeneies de bioetanol en apartaments sense xemeneia. Més precisament, els dispositius que cremen a partir de 0.3 litres de bioetanol per hora, que correspon a una transferència de calor de 2 kW, no es poden utilitzar a l'interior sense un sistema d'eliminació de gasos d'escapament.

Alguns dels mobles s'han traslladat de l'anterior petit apartament dels clients, per exemple, un sofà de cuir de color caramel. Es va adaptar fàcilment al nou interior a causa de la configuració modificada: el pouf, que es feia servir per separat, va passar a formar part del sofà, augmentant el nombre de seients. L’elecció de cadires al menjador va resultar difícil i, per sorpresa meva, la mateixa clienta va suggerir una opció de disseny inusual de malla metàl·lica, amb reposabraços i un seient de cuir. Segons l'arquitecte, els models semblen especialment harmònics en el fons del càlid revestiment de sisal i d'una taula de marbre.

La taula de menjador de roure també s’ha traslladat de l’anterior pis. No es corresponia amb les proporcions del nou espai, per la qual cosa es va decidir utilitzar-lo de manera atípica. Ara la casa té dues taules de menjador, una de les quals s’ha convertit en una biblioteca horitzontal i saluda els propietaris i els hostes amb la disposició d’àlbums de fotos, llibres de disseny i curiosos articles de decoració. Els objectes vells i nous estan units per una paleta natural tranquil·la. L’acabat i els accessoris afegeixen textures: fusta de roure de freixe, paper pintat de sisal, teixits elegants per a coixins i catifes de seda vegetals llises que es combinen en un interior harmoniós.