Descripció del Projecte

Sembla més probable que en aquests dies se senti parlar de persones que disminueixen la seva llar i que les connotacions són cada cop més positives. Allunyar-se d’una casa més gran, però arribar d’aquí cap allà no és tan fàcil.

El propietari d’aquest apartament àtic de 70 metres quadrats a Agno, Suïssa, es va traslladar a un lloc més petit que encara satisfà les seves necessitats, gràcies a una reforma parcial.

Un nou disseny de mobles ens va permetre mantenir la majoria dels mobles de clients “imprescindibles”, alhora que afegim nous proporcionals a l’escala de les peces, ofereixen més espai d’emmagatzematge. El flamant paquet realitzat a mida a la zona del sofà està dissenyat per abraçar i emfatitzar la peça d'art d'un client preciós.

Els accessoris d'il·luminació LED tubulars situats en grups de dos, delineen discretament l'arquitectura interior dels apartaments dels anys 70.